De Praktijk voor Mondhygiëne

Mondhygiëniste Wittevrouwen

De behandelingen van de een mondhygiëniste zijn er op gericht om uw mondgezondheid en mondzorg te verbeteren. Daniella Fiamingo is een geregistreerd KRM mondhygiëniste in Utrecht en Wittevrouwen. In 2008 richtte zij De Praktijk voor Mondhygiëne op aan de Parkstraat 38 te Utrecht-Oost vlakbij Wittevrouwen. De Praktijk voor Mondhygiëne werkt samen met tandartsen in de provincie Utrecht, Wittevrouwen en omgeving. 

Mondhygiëniste behandelingen Wittevrouwen

Elke persoon heeft een andere mondgezondheid en daardoor een andere mondzorg behandeling nodig om zijn mond gezond te houden. Bij de eerste afspraak wordt er een mondonderzoek gedaan en de conditie van uw tandvlees wordt via een DPSI code (Dutch Periodontal Screening Index) vastgesteld. Het behandelplan en de te verwachten kosten worden met u besproken. U kunt de praktijktarieven op de website bekijken. Indien mogelijk wordt er bij de eerste afspraak een begin gemaakt aan de behandeling en krijgt u voorlichting, adviezen en instructies om uw mondzorg te verbeteren. De Praktijk voor Mondhygiëne in Utrecht reserveert voor uw behandeling drie kwartier in de agenda. Uw eerste behandeling kunt u zelf inplannen via de online agenda. 

 

De Praktijk voor Mondhygiëne

  • Professioneel, klantvriendelijk en efficiënt;
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten in provincie Utrecht en Wittevrouwen;
  • Tarieven online raadplegen;
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, Quality Practice Mondhygiëne en NTvT; 
  • Online agenda beschikbaar;
  • Goede mondzorg.

 

Mondhygiëniste

Daniella Fiamingo studeerde aan de Hogeschool INHolland te Amsterdam, zij ronde haar studie af in 2005. Om op de hoogte te blijven van de laatste mondhygiëniste ontwikkelingen volgt zij cursussen, bijscholingen en leest zij vakliteratuur. Daniella is als mondhygiëniste geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM), lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), lid van het Nederlandse tijdschrift voor tandheelkunde (NTvT) en Quality Practice Mondhygiëne in de provincie Utrecht en Wittevrouwen. De Praktijk voor Mondhygiëne is aangesloten bij de Stichting Garantie Mondzorg en de Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn van het Nederlands Paramedisch Instituut. De Praktijk voor Mondhygiëne biedt u doelgerichte behandelingen en mondzorg aan.

Nieuwe cliënt worden bij de mondhygiëniste Wittevrouwen

De meeste nieuwe cliënten komen op advies van hun tandarts bij De Praktijk voor Mondhygiëne in de provincie Utrecht en Wittevrouwen. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken als u klachten heeft in uw mond. Veelvoorkomende klachten die door een mondhygiëniste worden behandeld zijn tandvleesontstekingen, een onfrisse adem of een onaangename smaak in de mond. Patiënten die lijden aan een systemische ziekte zoals diabetes is het raadzaam om regelmatig hun mond te laten controleren en behandelen door een mondhygiëniste. Als u een afspraak wilt maken bij Daniella Fiamingo, mondhygiëniste in de provincie Utrecht en Wittevrouwen, vult u dan het online inschrijfformulier in en maak uw eerste afspraak zelf via de online agenda.


Mondhygienist tarieven Wittevrouwen, Mondhygienist Wittevrouwen, Mondhygieniste tarieven Wittevrouwen, Mondzorg Wittevrouwen

Geef uw mening op ZorgkaartNederland